Leasing en renting

Zeer snelle beslissing (ook voor jonge tweedehandswagens).

Partner van Leaseplan.

Wij bieden u een uitgebreid gamma aan van leasing en renting-formule’s.

Wij maken u een gepersonaliseerde offerte en bespreken alle mogelijkheden met jou.

Doe je aanvraag door dit korte contactformulier in te vullen, wij nemen hierna zelf contact met u op en bespreken alle mogelijkheden:

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Stuur gerust een mail naar backoffice@bkc-kredieten.be of bel gewoon naar het nummer 0472/57.33.32.

Informatief plaatsen we hierbij de uitleg van een aantal lease mogelijkheden. we merken ook op dat ook onze makelaars eveneens investeringskredieten tot hun gamma hebben.

Onze private lease speciaal voor particulieren:

Wil je zorgeloos de baan op met een splinternieuwe auto die bij jou past en volledig is samengesteld op uw maat? Maar heb je geen zin in een grote investering of een omslachtige administratie bij de verkoop van uw auto? 

En dat tegen een vast bedrag per maand. In dit bedrag zit meteen ook onderhoud, taksen, zomerbanden, bijstand, alle herstellingen en verzekeringen. Alles is gebundeld in 1 eenvoudig contract, aan de beste prijs.L

Voor zelfstandigen en vennootschappen:

Op het vlak van boekhoudkundige verwerking bestaan er twee basisvormen van leasing, namelijk financiële leasing (of on-balance-leasing), waarbij het doel van de eigendomsverwerving door de leasingnemer essentieel is, en operationele leasing (zijnde off-balance-leasing), waarbij het accent ligt op de operationele terbeschikkingstelling van een goed.

Na afloop van de leasing beschikt de leasingnemer dan ook over een aankoopoptie. Naast deze opdeling tussen financiële en operationele leasing, bestaan nog een aantal leasevarianten, zoals sale and lease back en vendor leasing. Lees hieronder meer in detail welke soorten leasing er bestaan.

Financiële leasing

Financiële leasing is een leasevorm waarbij het geleasede goed boekhoudkundig bij de leasingnemer op de balans wordt geactiveerd. De duurtijd stemt doorgaans overeen met de afschrijvingsperiode van het betrokken goed en de operatie is gericht op het verwerven (financieren) ervan. Na afloop van het leasecontract is er een aankoopoptie voorzien die lager is dan of gelijk aan 15% van het investeringsbedrag. De financiële leasing is gereglementeerd via het Koninklijk besluit nr. 55 van 10 november 1967 tot regeling van het juridisch statuut der ondernemingen gespecialiseerd in financieringshuur.

Operationele leasing

Operationele leasing is een leasevorm waarbij het geleasede goed boekhoudkundig bij de leasinggever wordt geactiveerd. De leasevorm is gericht op het gebruik van het goed. Een aankoopoptie is evenwel mogelijk en zal in voorkomend geval hoger liggen dan 15% van het investeringsbedrag. Daarnaast worden er vaak, maar niet noodzakelijk, bijkomende diensten aangeboden, zoals verzekering en onderhoud.

 

Leenwijzer

Kies onze leenwijzer om de juiste lening te kiezen.

steeds tot uw beschikking:

 

Translate »